Over mij - Stamp en Co
454
page-template-default,page,page-id-454,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Maaike Seesink

Maaike-Seesink
Over mij

Van jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Dit heb ik ook gedaan, onder andere in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en later bij de GGD regio Utrecht op de afdeling Jeugdgezondheidszorg. Bij beide werkgevers heb ik veel werkervaring opgedaan met kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders. In die tijd werd ik regelmatig benaderd door ouders met vragen over hun sensitieve kind. Omdat ook in mijn persoonlijke leven hoogsensitiviteit een rol speelt, heb ik de nodige ervaring met deze eigenschap. Ik heb ervaren dat het krijgen van kinderen de zoektocht naar mijzelf heeft versneld. Het moederschap leert mij veel over mijn eigen sensitiviteit. Een kind is als een spiegel: het laat je van alles over jezelf zien en dat kan heel leerzaam zijn.

Sensikids Coach

Gaandeweg ontstond de behoefte om hoogsensitiviteit meer bekendheid te geven. En om de sensitieve, prikkelgevoelige kinderen van nu vaardigheden te leren om met hun eigenschap om te gaan. Zodat ze al op jonge leeftijd snappen wie ze zijn en rekening kunnen houden met hun sensitiviteit. Uiteraard met hulp van de volwassenen rond het kind.

De Korte Beroepsopleiding tot Sensikidscoach was voor mij dan ook een logische stap. Na certificering tot Sensikidscoach heb ik Stamp en Co opgericht. Mijn eigen praktijk gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van hoogsensitieve kinderen en opvoeders.

Ik help je graag

Wanneer je snapt wie je bent en weet wat je wel en niet nodig hebt zal je minder last ervaren van je sensitieve aard. Je zult beter in staat zijn om je eigen grenzen op te merken. Je leert als het ware jouw eigen, persoonlijke gebruiksaanwijzing lezen. Daarbij hoort ook het bewust zijn van je kwaliteiten en valkuilen. Inzicht en zelfkennis geven je de mogelijkheid je leven in te richten zoals jij dat graag wilt. Door te luisteren, te kijken, aan te voelen en te analyseren krijg ik een totaalbeeld van het kind en zijn situatie. Goed contact met de ouder(s) is hierin uiteraard ook van groot belang. Ik help graag mee om op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van het “probleem” en samen de puzzelstukjes op zijn plek te leggen.

Klik hier voor mijn volledige aanbod.

Ik ben aangesloten bij het Platform Sensikids

Sensikids Coach